U mnie zapala się jak wskazówka jest na granicy biło / czerwonego pola (w baku zostaje ok 7l-8l). Przy odpalaniu jest krótki dźwięk i na żółto pali się "żebraczka".
U mnie zapala się kiedy strzalka pojawi sie delikatnie na czerwonym polu. Do zbiornika wchodzi wowczas okolo 45l, wiec podejrzewam ze w zbiorniku zostaje 10l (nigdy nie sprawdzalem).
Mam ten sam motyw ktory opisal Cysterniarz. Brzeczyk kiedy sie zapala zolta kontrolka, oraz brzeczyk przy kazdym nastepnym odpalaniu kiedy jest rezerwa.
jak się zapali to komputer pokazuje że przejechać można 70 km a niejednokrotnie udało mi się śmignąć prawie dwa razy tyle :P - uwielbiam ryzyko buahaha
Poza tym zdarza się, że kiedy przyciskam mocniej po mieście i się pijok zaświeci a potem na trasie jadę delikatnie to pijok potrafi zgasnąć
s_polak, dziala jak najbardziej, u mnie jak wskazowka dobija do czerwonego pola to wyskakuje kontrolka i slychac bipniecie. Potem do baku wlazi 50l, wiec w baku jest jakies 5l. Oczywiscie mowa o tym jak samochod jedzie stabilnie po rownym bo mozna taka kontrolke sprowokowac znacznie wczesniej jadac ostro w zakretach lub hamujac/przyspieszajac dosyc konretnie.
Komentarz